ПАЗАРУВАЙ ПО МАРКИ
 • Покажи Всички
ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕДАНИ
ПРОДУКТИ В АКЦИЯ
21.00 лв.
13.00 лв.
Новини
 • Запознайте се с новата звезда Fluido Stella
  Скъпи майки, ако търсите най-удобния продукт за вашето бебе, Fluido Stella ще удовлетвори вашите изисквания......
 • За усмивката на вашето дете...
  Заповядайте при нас от 30 май до 1 юни и купете подаръци за празника на детето с 15% отстъпка!
 • Carra вече на Българския пазар....
  Добрият ни опит с редица партньори от Апенините и срещата ни с екипа на Carra ни убеди, че това стратегическо партньорство ще е ползотворно, както за нас, така и за нашите партньори в страна. Предимствата на новата марка са много.
 • Attipas вече и в нашите магазини!!!
  Бебешките обувки Атипас са създадени от фирмата Wildcat Co.Ltd, съвместно с учени от Сеулския университет и педиатри след 7-годишни проучвания.
 • Вълшебна Коледа с CHIPOLINO
  Подарете любов, грижа и внимание на вашето дете с продукти от над 40 водещи търговски маркипредставени от CHIPOLINO. Само от 20 до 23 декември, всички бебешки и детски стоки в магазините на CHIPOLINO в Пловдив, София и онлайн магазин e-chipolino.com ще бъдат намалени с 15 %*. Направете тази Коледа специална и незабравима с голямото разнообразие продукти на водещи световни производители само в магазините на CHIPOLINO. Елате и вземете вашата Коледна отстъпка от 15 % на всички стоки*.

Бебешки магазин в който ще намерите всичко за Вашето бебе: от бебешки колички, столчета за кола, бебешки кошари, бебешки играчки, столчета за хранене, до бебешки шишета, биберони, бебешки дрехи, бебешки спални комплекти, бебешки пелени и много много други...